Kerst in Oberstdorf 2010/2011
Femma en Aloys - van 17 december t/m 1 januari 2011


Terug!

Waar we waren

2010
Vrijdag 17 dec
Zondag 19 dec

Dinsdag 21 dec
Donderdag 23 dec
Zaterdag 25 dec

Maandag 27 dec
Woensdag 29 dec
Vrijdag 31 dec

Radio
Donderdag 23 december

Vandaag is Femma zover opgeknapt van de verrekte spier in haar rug, dat ze wel wil proberen te gaan skiën. Niet te lang, een paar uurtjes op zijn hoogst.
Vanwege technische problemen met enkele van mijn websites zit ik het grootste deel van de morgen aan de telefoon/achter de laptop in verbinding met Strato en One.com. Enorm vervelend, een aantal van mijn domein-forwards doen het niet meer, waaronder www.winterweblog.nl.

Maar 's middags gaan we skiën!
We parkeren de auto aan de bovenkant van de piste. Femma kan dan eerst éénmaal (gratis) naar beneden skiën, en als dat niet gaat pik ik haar daar weer op met de auto.

Alles gaat goed, en beneden aangekomen kopen we bij de kassa beiden een kaart voor twee uren. Een filmpje, gemaakt met de kleine camera als test heb ik op Youtube geplaatst en hieronder ingevoegd. Je kunt 'm ook beeldvullend op 480p bekijken.

Na het skiën zijn we nog even doorgereden naar Ifen, een grotere piste. Daarna terug naar Riezlern, onderaan de Parsenn, om een hapje te gaan eten bij Seppie.
Op de foto rechts maak ik een sms'je voor de familie.

En daarna naar huis, kaarsjes aan, bakje koffie maken...
En dit verhaaltje, foto's en video'tje op internet zetten!

Vrijdag 24 december

Vanadaag eerst maar eens boodschappen doen voor de komende (feest)dagen. Kaasfonduen voor vanavond, kerstavond. Morgen een fijne biefstuk grillen, met gebakken aardappelen, sla en fijne specieboontjes.

Aan het eind van de morgen de deur uit, met de auto richting supermarkt. Na de V-Markt nog een tweede supermarkt bezocht, en dan nog even bij de slager langs. Bij het station vinden we een parkeerplaatsje en Femma wil nog even bij een paar winkels langs.

Ik kijk even in de stationskiosk, die hebben een enorm assortiment aan tijdschriften, en vind de nieuwe Funk Amateur. Ik neem het blad mee naar het binnenterras in het stationsgebouwtje en bestel een kop koffie met een broodje.

Tegen de tijd dat we thuis zijn en hebben uitgepakt, is het te laat om nog te gaan skiën. Doen we morgen wel!

Lees verder op de volgende dagen...
 



© 1999 - 2010 Femma & Aloys