Wintervakantie 2004/2005
Femma en Aloys - van 23 dec. t/m 8 jan. 2005



Terug!

2004
Vrijdag 24 dec
Zondag 26 dec
Dinsdag 28 dec
Vrijdag 31 dec
Maandag 3 jan
Donderdag 6 jan


Zaterdag 25 december 2004

En het was prachtig weer, zaterdag. Dus met de bus (openbaar vervoer) naar de Sollereck pistes, en van daaruit wandelend terug naar Oberstdorf.
De foto toont het terras, onderaan de Sollereck.

Door het prachtige weer was het ook een mooie wandeling terug, de berg af. Deels door het bos, langs kleine open velden waar je de sporen ziet van allerhande wild.

Uiteindelijk, vlak voor de laatste afdaling, een mooi uitzicht over Oberstdorf in het vlakke dal. Links de kertoren, daar is ons appartement hemelsbreed een 100 meter vanaf, rechts de grote skischans waar deze week het springen zal plaatsvinden voor meer dan 10.000 toeschouwers. Vanuit onze huiskamer kijken we er op uit. Alleen de verrekijkers vergeten...

Zondag 26 december

Vandaag voor het eerst op de skies. Wel even wat ander weer dan gisteren; laaghangende bewolking, zicht tussen de 50 en 100 meter. Temperatuur rond het vriespunt, het sneeuwde hele fijne poeder.
Uitkijken waar je heen gaat, en elkaar niet kwijtraken!
Hieronder komt Femma aan...

Onder deze omstandigheden, op het terras en uit de wind (binnen zat het vol) smaakt de erwtensoep met worst extra goed!

Hieronder staan we in het rijtje voor de lift, het is inmiddels wat opgeklaard. Achter Femma staat onze bus, op de parkeerplaats.

We zijn hier bij de Parsenn-piste in het Klein Walsertal, Oostenrijk. Vanaf het appartement een kwartiertje met de auto (ca. 15 km).
Dinsdag verder!

Lees verder op de volgende dag...

 


© 2004 - Femma & Aloys