Wintervakantie 2003/2004
Femma en Aloys - van 19 dec. t/m 3 jan. 2004



Terug!

2003
Vrijdag 19 dec
Zaterdag 20 dec
Zondag 21 dec

Maandag 22 dec
Dinsdag 23 dec
Woensdag 24 dec
Donderdag 25 dec
Vrijdag 26 dec
Zaterdag 27 dec
Zondag 28 dec

Maandag 29 dec
Dinsdag 30 dec
Woensdag 31 jan
Donderdag 01 jan
Vrijdag 02 jan
Zaterdag 03 jan

Dinsdag 23 december 2003

Hoewel het er eerst tamelijk bewolkt uitzag, (zie "onze webcam" van vandaag), is het toch een schitterende dag geworden.

Zitten we net in de bus naar de Sollereck, stappen Peter en Sylvia met de kinderen Alexander en Sjoerd in! Het vierde jaar dat we ze tegenkomen in Oberstdorf. Ze staan met hun kampeerauto op de camperplaats.

We gaan eerst samen een kop koffie drinken op het terras van Seeweg.

Op de foto rechts Femma in de sleeplift.

Ik had overigens alle tijd om mij rustig op te stellen met de camera; Femma was beneden, bij de start, direct al uit de sleeplift geknikkerd... (Femma: "dat ding schoot onder mijn jas, en zo werd ik een aantal meters meegesleurd!")
De jas is nog heel en Femma is nog heel.

Later, dezelfde middag, zou ze zich met haar eigen skies een tand door de lip slaan... Ik schrijf het er hier maar even bij, mensen zouden rare gedachten over mij kunnen krijgen ;-))

Op de grote foto boven Femma in de sleeplift. Het gehele landschap is wit, inclusief de dennebomen.
Rechts nog een keer de Sollereck-piste bovenaan, bij de kabelbaan. Het "gat" waar je in verdwijnt ziet er nu wat vriendelijker uit dan gisteren!

Nog een laatste foto van de kleine piste met de sleeplift. Dit is bij het bankje, waar we zaterdagmiddag even op zaten. Net zulk mooi weer, maar zaterdag was er veeeeel minder sneeuw! (Zie zaterdag.)

We kregen een mailtje van Martin Slingeberg, de voorzitter van de Camper Club Nederland. Martin en zijn vrouw Maddi zijn ook voor enkele dagen in Oberstdorf aangekomen met de camper en vanavond gaan we bij ze op de koffie.
Reageren? Mail aloys@uwnet.nl. Bij voorbaat dank!
En tot morgen maar weer!

Lees verder op de volgende dag...

 


© 2003 - Femma & Aloys